Featured image of post Kindervakantieweek Algemeen

Kindervakantieweek Algemeen

Algemene informatie over de kindervakantieweek Berghem

Ieder jaar organiseren wij ”Stichting Jeugd en Jongeren Berghem” een mooie week voor de kinderen vanaf 4 jaar. Deze week vindt ieder jaar plaats tijdens de laatste week van de zomervakantie. Onze locatie is geweldig, deze ligt midden in de bossen. Elk jaar hebben we een ander thema om ons bos om te toveren tot een gezellige plek voor jong en oud. De kinderen bouwen zelf aan hun “honk” en het thema wordt iedere dag beter zichtbaar. Ook gaan we enkele dagen spelletjes doen en een gezellige speurtocht lopen. we zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur in de bossen dus gezellig met je eigen groepje eten. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder (met weekkaart) is er op donderdagavond een leuk programma georganiseerd met een spannende spooktocht. Ook blijven deze kinderen bij ons dan overnachten in de grote tent. Gezelligheid dus voor de wat oudere kids onder ons.

Natuurlijk is dit een hele organisatie en kunnen wij niets zonder vrijwilligers, dus heb je zin om een dagje (of meerdere dagen) te komen helpen geef je dan op als vrijwilliger. Zo kunnen wij er samen een mooie week voor onze kinderen van maken.

verderop op deze site vindt u het volledige programmaboekje en hoe u zich kunt aanmelden als vrijwilliger en wanneer u uw kind moet aanmelden.

Graag tot dan.

Namens Stichting Jeugd en Jongeren Berghem

Jolanda Ploegmakers. Nellie Driessen.