Terug
Featured image of post Over Ons

Over Ons

SJJ, evenementen en activiteiten voor jongeren

Stichting Jeugd en Jongeren verzorgt diverse evenementen voor jongeren, waaronder:

  • Paaseieren zoeken
  • Kindervakantieweek
  • Avondvierdaagse
  • Kerstboomverbranding

Het bestuur

Jolanda
Jolanda
John
John
Nellie
Nellie
Mirjam
Mirjam


Jolanda

Hallo mijn naam is Jolanda Ploegmakers, van der Sloot. Ik ben de voorzitster van Stichting Jeugd en Jongeren Berghem.

Ik ben getrouwd met Majodi, wij hebben 2 kinderen en ik ben 52 jaar. Als kind van 4 heb ik al kennis gemaakt met de Stichting. Een geweldige tijd die ik niet had willen missen. Dit heb ik jaren vol gehouden. Even ben ik er tussen uit geweest maar toen onze kinderen oud genoeg waren heb ik de draad weer opgepakt. Gezellig met z’n allen de avond4daagse lopen, Kerstbomen sjouwen, Paaseieren zoeken, en natuurlijk ook de kindervakantieweek. Ik ben daar jaren hoofdleiding geweest, geweldig vond ik het. Al vrij snel ben ik bij de werkgroep gegaan om zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan alle activiteiten die de Stichting organiseert. In 2008 ben ik bij het bestuur gekomen. Er veranderde voor mij niet veel in het begin, gezellig samen de voorbereidingen doen, en dan samen met de vele vrijwilligers de activiteiten uitvoeren, zodat we de kinderen een fijne tijd konden bezorgen. Want daar draait het tenslotte om.

Nu ga ik samen met het bestuur deze mooie Stichting voortzetten, natuurlijk gaat dit niet zonder alle geweldige vrijwilligers die nog steeds voor ons klaar staan. Wij hopen dat er zich nog nieuwe vrijwilligers bij ons aansluiten, om zo met z’n allen de jeugd uit Berghem en omgeving de tijd van hun leven te kunnen geven. Ik hoop jullie te ontmoeten bij een van onze (of alle 4) de activiteiten om mee te doen, of gewoon een praatje te komen maken, altijd gezellig.

Groetjes Jolanda Ploegmakers.


John

Mijn naam is John van Krevel, ik ben getrouwd met Inge en samen hebben we 3 kinderen, Jelle, Pleun en Maud.

Vanaf dat Jelle 4 jaar oud was doet hij al mee aan de kindervakantieweek en Pleun en Maud zijn hem daarin gevolgd.

Vanaf het begin zijn wij als ouders al leiding geweest van de groep waar onze kinderen in zaten en ben ik gaan helpen met de opbouw van het terrein, meelopen met de spooktocht en na de KVW het terrein weer afbreken en schoon achterlaten.

Op deze manier werd ik steeds meer betrokken bij de kindervakantieweek en begon het steeds leuker te vinden waardoor ik sinds een aantal jaren lid van het bestuur ben.

Naast het bestuur zijn er heel veel vrijwilligers betrokken bij de activiteiten van SJJ en gezamenlijk maken we het mogelijk dat we al deze activiteiten kunnen organiseren en uitvoeren.


Nellie

Hallo allemaal

Ik wil mij even voorstellen; Mijn naam is Nellie Driessen, geboren op 21-03-1959 Ben getrouwd met Geert en heb 2 zonen, 2 schoondochters en 3 kleinzonen. Ben al 25 jaar bij SJJ wat ik ontzettend graag doe, mijn vakantie word daar op aangepast Dus dan weet je het wel.

SJJ is; kindervakantieweek, Kerstboomverbranding, Paaseieren zoeken, Avondvierdaagse en bij alle 4 ben ik wel te vinden.

Ik hoop dat ik jullie bij 1-2-3 of alle 4 de activiteiten te zien

Tot dan


Mirjam

Hoi allemaal.

Ik ben Mirjam van Winsen en heb twee kinderen Tom en Tim.

Ik draai al enkele jaren met de kindervakantieweek mee als hoofdleiding. Geweldig om met zo een grote club vrijwilligers zoveel Bergse kinderen een leuke week te kunnen bezorgen. Al die enthousiaste en soms wat onzekere, nog schone kinderen die op maandagmorgen aankomen op het veld. Hopend op een leuke groep. Als ze dan staan te wachten op het signaal dat er hout gehaald mag worden en het bouwen van het honk kan beginnen. Dan samen met je leiding en de kinderen in je groep het honk versieren, meedoen met de activiteiten van die dag en smullen van al het lekkers wat we van de stichting krijgen, maar ook wat er allemaal van thuis meekomt. Aan het eind van de dag gaan de kinderen en de leiding moe maar voldaan en nooit meer zo schoon als aan het begin van de dag, naar huis en dat een week lang. Geweldig.

Met mijn kinderen heb ik ook een aantal keer de avondvierdaagse meegelopen, hebben we mee eieren gezocht en kerstbomen verzameld voor de verbranding.

Ik ben gevraagd om toe te treden in het bestuur. Ik heb geen moment getwijfeld en hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de organisatie van deze activiteiten.

Ik hoop dat alle kinderen kunnen blijven genieten van de leuke activiteiten die de stichting organiseert. Maar we kunnen het niet alleen, dus als u een tijd vrij kunt maken, komt u dan helpen?

We zien jullie graag bij een of meerdere activiteiten.

Groetjes Mirjam