Featured image of post Kerstboomverbranding Algemeen

Kerstboomverbranding Algemeen

Algemene informatie over de Kerstboomverbranding Berghem

Traditiegetrouw organiseren we ieder jaar begin januari op zaterdagavond de kerstboomverbranding. Een mooie traditie en samenwerking tussen de brandweer van Berghem en Stichting Jeugd en Jongeren.

Op de dag van de kerstboomverbranding mag iedereen zijn kerstboom komen inleveren. Ook is het natuurlijk toegestaan om meerdere kerstbomen in te leveren. Bomen die langs de straat liggen mogen worden opgehaald en gebracht worden naar het terrein van de verbranding. Deze is gelegen aan de Hoessenboslaan.

Voor iedere boom die wordt aangeboden voor de kerstboomverbranding krijg je een lotje en in de avond van de verbranding zal er een loterij worden gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Dus hoe meer bomen je inlevert hoe meer kan je maakt op leuke prijzen.

Op de dag van de verbranding kun je tussen 14uur en 16uur de bomen komen inleveren, de brandweer zorgt er dan voor dat er een mooie stapel van wordt gemaakt.

Om 19uur kunnen alle belangstellende verzamelen op de Hoessenboslaan ter hoogte van Wiro Reclame en aanschouwen hoe het vuur dan wordt ontstoken door Prins carnaval en zijn adjudant. Dan kunnen we met zijn allen kijken naar een hele mooie verbranding van de kerstbomen en de loterij, ter afsluiting is er deze avond chocomel voor iedereen die aanwezig is.

Wij hopen u graag een keertje te mogen begroeten!

Namens Stichting Jeugd en Jongeren Berghem