Terug
Featured image of post Inschrijven KVW

Inschrijven KVW

Inschrijven Kindervakantieweek

Inschrijven Kindervakantieweek 2024

De inschrijving voor 2024 is gesloten. De link om u aan te melden als vrijwilliger blijft nog open voor nieuwe aanmeldingen.

Inschrijven / Kaartverkoop

De inschrijving voor de kindervakantieweek 2024 was tot en met 28 juni. -NU GESLOTEN-

Gebruik onderstaande link om naar de kaartverkoop kindervakantieweek 2024 te gaan. U kunt 1 of meerdere weekkaarten kopen en on-line betalen. U krijgt een inschrijfcode waarmee u op 3 juli (18.30-20.00 bij de Berchplaets) de weekkaart kunt komen ophalen. LET OP: het ophalen kan alleen op 3 juli. Zet deze datum op uw kalender en zorg voor vervanging (opa, oma of bekenden) als u eventueel verhinderd bent (na 3 juli worden er geen weekkaarten meer verstrekt).

Inschrijven link

Vooraanmelding groepen

Ook dit jaar hebben we de mogelijkheid om een vooraanmelding te doen voor groepen. Wanneer je graag vooraf kenbaar wil maken dat je een groep hebt samengesteld (minimaal 15 en maximaal 20 kinderen) dan kun je daarvoor een formulier downloaden. Na het invullen (niet handgeschreven) stuur je het formulier terug naar info@sjjberghem.nl. Na 3 juli worden geen formulieren meer geaccepteerd, lever het formulier dus op tijd in (uiterlijk 3 juli). Wij zullen dan tijdens de groepsindeling proberen rekening te houden met de opgegeven groepssamenstelling. Maar LET OP, u kunt dit formulier pas volledig invullen als u de inschrijfcodes hebt van de groepsdeelnemers. Voor iedere deelnemer dient n.l. eerst een weekkaart te zijn gekocht waarvoor er een inschrijfcode is ontvangen.

Formulier vooraanmelding

Inschrijven vrijwilligers

Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden. We beginnen donderdag 8 en vrijdag 9 augustus met opbouwen. Donderdag 15 augustus vanaf 16:00 uur kunnen we nog mensen gebruiken voor het afbreken. Pannenkoekenbakkers zijn ook altijd zeer welkom!

Let op: Er mogen zich per groep 2-4 volwassenen (18+) als leiding aanmelden per dag (geen halve dagdelen), dit mag per dag wisselen. Hulpleiding (16 – 17 jaar) en Aspirant hulpleiding (13 – 15 jaar), is van harte welkom om te helpen. Als Aspirant hulpleiding graag wil overnachten dan dient daarvoor op 3 juli (18.30-20.00 bij de Berchplaets) een overnachtingsbewijs te worden gekocht.

Gebruik onderstaande link voor het inschrijfformulier vrijwilligers:

Inschrijven link