Park (k)Ansloos

Park (k)Ansloos gaat van start!

Beste vrijwilliger, hulp voor de KinderVakantieWeek, op welke manier dan ook,

Aanstaande donderdag 8 augustus gaat de opbouw beginnen van het KVW terrein. Hiervoor bent u altijd welkom, voor hand- en spandiensten. Dan kunnen we maandag 12 augustus beginnen aan een mooie vakantieweek, in ons park (k)Ansloos. Wij zijn erg verheugd met alle aanmeldingen; niet alleen het aantal kinderen (624!) maar ook het aantal vrijwilligers hebben we al goed in zicht. Wat fijn dat we weer met zovelen zijn, immers: ‘vele handen maken licht werk!’

We vragen wel nog een paar handen hulp, wellicht dat jullie mee kunnen denken.

Voor dinsdag 13 augustus zoeken we nog 10 pannenkoekenbakkers, die om 12.00 uur 30 pannenkoeken kunnen brengen.

Voor woensdag 14 augustus zoeken we voor zowel ‘s morgens als ‘s middags nog mensen die willen helpen bij de spellen in het bos.

Donderdag 15 augustus mogen er nog wat mensen bij de spellen op het terrein jureren. En om ‘s avonds te kunnen overnachten, willen we vanaf 16.00 uur met een grote groep alles afbreken.

U kunt zich aanmelden per mail, telefonisch (+31 6 10371603) of op het terrein. 

Zondag 11 augustus om 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst in de tent. Elke groepsleider wordt hier verwacht. De grote lijnen zijn ieder jaar hetzelfde, toch willen we die avond voor zowel nieuwe als bekende leiding de week doornemen. Deze informatie is voor iedereen belangrijk, om de week zo goed mogelijk te laten verlopen.

Belangrijk: heb je nog een shirt met het SJJ logo in de kast? Zou je deze dan willen inleveren? Dat kan vóór 11 augustus bij Jolanda Ploegmakers, Vijfvingerkruid 12 of op zondag 11 augustus tijdens de bijeenkomst.

We zien u graag,

Het bestuur van Stichting Jeugd en Jongeren

Over SJJ Berghem

Wij organiseren leuke evenementen voor de Jeugd van Berghem

  • Kinder Vakantie Week
  • Paaseierenzoeken
  • Avond-vierdaagse
  • Kerstboomverbranding
Apologies, but no results were found for the requested archive

Weekkaarten KVW

Contact

Zevenbergseweg 18a, 5351 PH Berghem
06 - 10 37 16 03
info@sjjberghem.nl