Nieuw Bestuurslid SJJ.

Hoi allemaal.

Ik ben Mirjam van Winsen en heb twee kinderen Tom en Tim.

Ik draai al enkele jaren met de kindervakantieweek mee als hoofdleiding. Geweldig om met zo een grote club vrijwilligers zoveel Bergse kinderen een leuke week te kunnen bezorgen. Al die enthousiaste en soms wat onzekere, nog schone kinderen die op maandagmorgen aankomen op het veld. Hopend op een leuke groep. Als ze dan staan te wachten op het signaal dat er hout gehaald mag worden en het bouwen  van het honk kan beginnen. Dan samen met je leiding en de kinderen in je groep het honk versieren, meedoen met de activiteiten van die dag en smullen van al het lekkers wat we van de stichting krijgen, maar ook wat er allemaal van thuis meekomt. Aan het eind van de dag gaan de kinderen en de leiding moe maar voldaan en nooit meer zo schoon als aan het begin van de dag, naar huis en dat een week lang. Geweldig.

Met mijn kinderen heb ik ook een aantal keer de avondvierdaagse meegelopen, hebben we mee eieren gezocht en kerstbomen verzameld voor de verbranding.

Ik ben gevraagd om toe te treden in het bestuur. Ik heb geen moment getwijfeld en hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de organisatie van deze activiteiten.

Ik hoop dat alle kinderen kunnen blijven genieten van de leuke activiteiten die de stichting organiseert. Maar we kunnen het niet alleen, dus als u een tijd vrij kunt maken, komt u dan helpen?

We zien jullie graag bij een of meerdere activiteiten.

Groetjes Mirjam

Over SJJ Berghem

Wij organiseren leuke evenementen voor de Jeugd van Berghem

  • Kinder Vakantie Week
  • Paaseierenzoeken
  • Avond-vierdaagse
  • Kerstboomverbranding
Apologies, but no results were found for the requested archive

Weekkaarten KVW

Contact

Zevenbergseweg 18a, 5351 PH Berghem
06 - 10 37 16 03
info@sjjberghem.nl