Hey,

Ik ben Marianne van der Heijden en ik ben het jongste lid van het bestuur, niet alleen in leeftijd, maar ook meest recent toegetreden. Als sinds ik mij kan herinneren doe ik mee aan de Bergse Kindervakantieweek. Eerst als kind, toen als hulpleiding en daarna als leiding. Lekker een week met de jeugd schilderen, bouwen en speurtochten doen! Met zeker als hoogtepunt de overnachting! En natuurlijk de wandelvierdaagse, met mooie routes door ons prachtig Berghem!
En het ziet er allemaal leuk uit, dit moet natuurlijk ook georganiseerd worden. En een kijkje in deze keuken, leert mij dat daar heel veel bij komt kijken! Met name veel vrijwilligers om dit allemaal voor elkaar te krijgen. We doen dat samen voor de Jeugd en Jongeren van ons dorp en omliggende dorpen. En hopelijk kunnen we op die manier de kinderen een herinnering meegeven, waar ze net zo graag aan terugdenken als ik!!

Over SJJ Berghem

Wij organiseren leuke evenementen voor de Jeugd van Berghem

  • Kinder Vakantie Week
  • Paaseierenzoeken
  • Avond-vierdaagse
  • Kerstboomverbranding
Apologies, but no results were found for the requested archive

Weekkaarten KVW

Contact

Zevenbergseweg 18a, 5351 PH Berghem
06 - 10 37 16 03
info@sjjberghem.nl