Allereerst fijn dat de corona aan het afnemen is, zodat we dit jaar (als alles zo doorgaat) voor de 52e keer de kindervakantieweek kunnen  draaien. Natuurlijk gaan we dit met wat aanpassingen en op een verantwoorde manier uitvoeren.

De kindervakantieweek is van maandag 30 augustus tot en met vrijdag 3 september 2021. Met als thema MUSICAL. We zijn dan ook alweer druk bezig om alles in goede banen te leiden.

De werkgroep gaat weer aan de slag om voor de kinderen een leuke dag-invulling te verzorgen. Zo ook de werkgroep die het terrein onderhoud en de voorbereidingen voor het opbouwen van deze mooie week.

Natuurlijk kunnen wij dit allemaal niet alleen en vragen wij jullie dan ook als je zin  en tijd hebt om je aan te melden als vrijwilliger. Er is van alles te doen.

Kijk even naar het aanmeldingsformulier op deze site, meld je aan en kom bij onze gezellige club vrijwilligers 1 of meerdere dagen helpen. Graag horen wij voor 4 juli of wij op uw hulp kunnen rekenen en u in de week van de kindervakantieweek kunnen verwelkomen.

Alvast bedankt,

Namens stichting Jeugd en Jongeren Berghem

Voor meer informatie:

Jolanda Ploegmakers        06-10371603
Nellie Driessen                   06-18786093

Over SJJ Berghem

Wij organiseren leuke evenementen voor de Jeugd van Berghem

  • Kinder Vakantie Week
  • Paaseierenzoeken
  • Avond-vierdaagse
  • Kerstboomverbranding
Apologies, but no results were found for the requested archive

Weekkaarten KVW

Contact

Zevenbergseweg 18a, 5351 PH Berghem
06 - 10 37 16 03
info@sjjberghem.nl