Traditiegetrouw organiseren we ieder jaar begin januari op zaterdagavond de kerstboomverbranding. Een mooie traditie en samenwerking tussen de brandweer van Berghem en Stichting Jeugd en Jongeren.

Op de dag van de kerstboomverbranding mag iedereen zijn kerstboom komen inleveren. Ook is het natuurlijk toegestaan om meerdere kerstbomen in te leveren. Bomen die langs de straat liggen mogen worden opgehaald en gebracht worden naar het terrein van de verbranding. Deze is gelegen aan de Hoessenboslaan.

Voor iedere boom die wordt aangeboden voor de kerstboomverbranding krijg je een lotje en in de avond van de verbranding zal er een loterij worden gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Dus hoe meer bomen je inlevert hoe meer kan je maakt op leuke prijzen.

Op de dag van de verbranding kun je tussen 14uur en 16uur de bomen komen inleveren, de brandweer zorgt er dan voor dat er een mooie stapel van wordt gemaakt.

Om 19uur kunnen alle belangstellende verzamelen op de Hoessenboslaan ter hoogte van Wiro Reclame en aanschouwen hoe het vuur dan wordt ontstoken door Prins carnaval en zijn adjudant. Dan kunnen we met zijn allen kijken naar een hele mooie verbranding van de kerstbomen en de loterij,  ter afsluiting is er deze avond chocomel voor iedereen die aanwezig is.

Meer info: 06-10836919 / 06-24728901

Over SJJ Berghem

Wij organiseren leuke evenementen voor de Jeugd van Berghem

  • Kinder Vakantie Week
  • Paaseierenzoeken
  • Avond-vierdaagse
  • Kerstboomverbranding
Apologies, but no results were found for the requested archive

Weekkaarten KVW

Contact

Zevenbergseweg 18a, 5351 PH Berghem
06 - 10 37 16 03
info@sjjberghem.nl