Hallo mijn naam is Jolanda Ploegmakers, van der Sloot. Ik ben de voorzitster van Stichting Jeugd en Jongeren Berghem.

Ik ben getrouwd met Majodi, wij hebben 2 kinderen en ik ben 52 jaar. Als kind van 4 heb ik al kennis gemaakt met de Stichting. Een geweldige tijd die ik niet had willen missen. Dit heb ik jaren vol gehouden.
Even ben ik er tussen uit geweest maar toen onze kinderen oud genoeg waren heb ik de draad weer opgepakt. Gezellig met z’n allen de avond4daagse lopen, Kerstbomen sjouwen, Paaseieren zoeken, en natuurlijk ook de kindervakantieweek. Ik ben daar jaren hoofdleiding geweest, geweldig vond ik het.
Al vrij snel ben ik bij de werkgroep gegaan om zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan alle activiteiten die de Stichting organiseert. In 2008 ben ik bij het bestuur gekomen. Er veranderde voor mij niet veel in het begin, gezellig samen de voorbereidingen doen, en dan samen met de vele vrijwilligers de activiteiten uitvoeren, zodat we de kinderen een fijne tijd konden bezorgen. Want daar draait het tenslotte om.

Nu ga ik samen met het bestuur deze mooie Stichting voortzetten, natuurlijk gaat dit niet zonder alle geweldige vrijwilligers die nog steeds voor ons klaar staan. Wij hopen dat er zich nog nieuwe vrijwilligers bij ons aansluiten, om zo met z’n allen de jeugd uit Berghem en omgeving de tijd van hun leven te kunnen geven.
Ik hoop jullie te ontmoeten bij een van onze (of alle 4) de activiteiten om mee te doen, of gewoon een praatje te komen maken, altijd gezellig.

Groetjes Jolanda Ploegmakers.

Over SJJ Berghem

Wij organiseren leuke evenementen voor de Jeugd van Berghem

  • Kinder Vakantie Week
  • Paaseierenzoeken
  • Avond-vierdaagse
  • Kerstboomverbranding
Apologies, but no results were found for the requested archive

Weekkaarten KVW

Contact

Zevenbergseweg 18a, 5351 PH Berghem
06 - 10 37 16 03
info@sjjberghem.nl