Arnold den Brok (in memoriam)

In memoriam Arnold den Brok

We zullen je nooit vergeten Arnold.

Een van onze zeer trouwe vrijwilligers is op 18 september 2019 overleden. Arnold was sinds 1993 een van onze vrijwilligers. En wat voor een. Niks was hem te veel. Klokslag 8.00 uur was hij iedere dag bij de Burcht en ging dan aan de slag. Tijdens de Kindervakantieweek koffie zetten voor alle vrijwilligers en aanmaak maken voor de kinderen. Maar ook gaten boren heeft hij jaren gedaan, de kinderen wisten hem dan ook altijd te vinden. En daar ging hij dan weer met de grondboor.

In het rode team had hij ook nog meerdere taken die hij met veel plezier deed, zoals friet, soep, komkommers of oliebollen uitdelen. Ook hield Arnold de boel goed in de gaten, dat er niet te veel kinderen op het luchtkussen of op de trampoline zaten. Ook bij de in en uitgang kon je niet zomaar het terrein verlaten. Arnold zag alles.

Als de kinderen naar huis waren ging Arnold niet naar huis, nee hij zorgde ervoor dat het toiletgebouw er weer spik en span uit zag. Met zijn eigen hogedrukreiniger ging hij dan aan de slag. Het toiletgebouw was dan ook zijn domeintje waar niemand zich mee bemoeide.

Maar niet alleen tijdens ook vóór de kindervakantieweek was Arnold actief bezig, zo bracht hij ook de boekjes van de Kindervakantieweek mee rond. En kwam hij trouw mee de wagen laden om zo de spullen in de hei te krijgen. Nog een taak die voor Arnold was weggelegd waren de honderden luchtbedden met de hogedrukspuit op te blazen. Je zag hem dan ook echt genieten van dat moment.Ook tijdens het op en afbreken van het terrein was Arnold van de partij.

Wij kunnen zo nog wel een tijdje doorgaan, maar jullie snappen nu dat wij deze lieve, behulpzame man heel erg gaan missen.

Maar vergeten doen we Arnold nooit.

Arnold, Bedankt voor alles.

Stichting Jeugd en Jongeren.

 

 

Over SJJ Berghem

Wij organiseren leuke evenementen voor de Jeugd van Berghem

  • Kinder Vakantie Week
  • Paaseierenzoeken
  • Avond-vierdaagse
  • Kerstboomverbranding
Apologies, but no results were found for the requested archive

Weekkaarten KVW

Contact

Zevenbergseweg 18a, 5351 PH Berghem
06 - 10 37 16 03
info@sjjberghem.nl