Kindervakantieweek 12 augustus t/m 16 augustus 2019

Thema "Vakantiepark (K)Ans Loos"

 

Inschrijven weekkaarten op woensdag 3-7-2018 bij de Berghplaats tussen 18.30 en 20.00.

Elk jaar in de laatste week van de schoolvakantie (basis onderwijs) is er de kindervakantieweek Berghem. Komend jaar alweer voor de 51e keer georganiseerd door de Stichting Jeugd en Jongeren.

Elk jaar komen er vele kinderen om zichzelf met de vele honderden anderen een aantal dagen te vermaken met allerlei activiteiten, of om gewoon gezellig te spelen. Als de kinderen het naar hun zin hebben is voor iedereen de week geslaagd. Alle informatie over aanvangstijden en dergelijke is te vinden in het programmaboekje wat begin Juli huis aan huis in Berghem wordt verspreidt.

Dat hiervoor een heleboel geregeld moet worden zal iedereen kunnen begrijpen, dit alles kan alleen door de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers die gelukkig elk jaar opnieuw weer hun beste beentje voor zetten. Indien U zich hiervoor ook wilt inzetten geef Uzelf dan op door een email te sturen naar aanmelden@sjjberghem.nl

Voor de kindervakantieweek zijn wij op zoek naar bruikbare materialen die de kinderen kunnen gebruiken tijdens de week.

Maar ook materialen die bij het thema passen zijn natuurlijk van harte welkom. Heeft U iets waarvan U denkt dat dit door de kinderen gebruikt kan worden of wat in het thema te gebruiken is als decoratie geef het dan even af op Kerkstraat 26.

Indien U twijfelt bel dan even 06-10371603